Am absolvit  Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației cu specializarea Psihopedagogie specială și masterul de Diagnoză și intervenție la persoanele cu cerințe educative speciale.

În timpul facultății am participat la numeroase cursuri de specializare, printre preferințe fiind cele de Tehnici speciale de terapie a tulburărilor de limbaj și Psihopedagogia persoanelor cu tulburări asociate.

Încă din primii ani de facultate am dezvoltat o pasiune pentru sprijinul copiilor cu nevoi speciale, în sensul acesta efectuând acțiuni de voluntariat la diverse centre și instituții dedicate acestor copii. În acea perioadă am avut primul contact cu autismul în cadrul unei fundații, care organiza săptămânal ateliere de terapie ocupațională.  Încă de atunci am căutat mereu diverse căi prin care să îi ajut pe copii și prin care să creez o conexiune cu aceștia.

Din dorința de a face bine, practic această meserie din anul 2019. Vorbirea reprezintă una dintre cele mai importante aptitudini ale copilului, fiind un element cheie, în dezvoltarea inteligenței și abilităților sociale, în formarea sa ulterioară, ca individ. Pentru că uneori copiii întâmpină dificultăți în însușirea limbajului, prin terapie logopedică îi însoțesc cu ajutorul jocului în acest proces esențial de antrenare a vorbirii. Zi de zi aplicăm noi modalități atractive de dezvoltare a vocabularului și implicit de dezvoltare a comunicării.

În cadrul ședințelor de terapie imi dedic atentia nevoilor lor, astfel încât fiecare cuvânt rostit nou corect aduce o satisfacție greu de descris în cuvinte , atât mie ca terapeut cât și copiilor și părinților acestora.

Meniu