Am absolvit specializarea Asistentă Socială din cadrul facultății de Filosofie și Științe Social-Politice. Îmi place să lucrez foarte mult cu copiii, iar în primul an de facultate am decis să mă înscriu ca voluntar în cadrul unei fundații care avea ca beneficiari copiii cu autism. Pentru mine, era ceva nou deoarece până în acel moment nu mai interacționasem cu ei. Deși nu știam prea multe lucruri despre autism, am capătat experiență datorită profesionalismului și implicării personalului.

Timp de 2 ani, am participat la diverse activități în care erau implicați în mod direct copiii cu autism, grupuri de socializare dar și diferite campanii de strângere de fonduri. Deși, la început a fost dificil să interacționez cu ei pentru că nu aveam destule cunoștințe, pentru mine a fost o experiența deosebit de frumoasă și plină de satisfacții.

Implicarea, creativitatea, răbdarea și iubirea reprezintă calitățile care m-au determinat să evoluez și să fac parte din categoria persoanelor responsabile care să susțină și să le îndrume pașii acestor copii unici, frumoși și inocenți care aduc bucurii în inimile noastre.

Meniu