Povestea asociației

Povestea asociației noastre începe cu surâsul lui Ștefan, un copil diagnosticat cu autism de la vârsta de 1 anișor. Fondatoarea asociației, Cristina Nichita, mama lui Ștefan, o persoană cu suflet mare și cu speranță, a crezut în copilul ei și rezultatele nu au încetat să apară. Cristina a unit o echipă de terapeuți, pentru a ajuta câți mai mulți copii diagnosticați cu autism. Astfel, a luat naștere Asociația Surâsul Albastru.

Unul dintre terapeuții care a fost alături de Asociația Surâsul Albastru până în prezent este Lidia, un om drag organizației și totodată, coordonatorul centrului de zi. Ea întâmpină familia și copiii ce vor să urmeze terapie în cadrul asociației și oferă un plan personalizat de terapie fiecărui copil ce trece pragul ONG-ului.

De-a lungul timpului, mulți copii au venit și au devenit prietenii noștri, alături de care zâmbim, ne îmbrățisăm și ne unim forțele, pentru a lupta împreună. Împreună cu părinții ne bucurăm pentru evoluția copiilor și pentru oportunitatea de a le oferi o viață mai bună, mai fericită și mai împlinită. Ne bucurăm unii de alții și asta ne oferă forță să realizăm cât mai multe activități pentru copiii noștri.

Ne dorim să realizăm o familie a persoanelor cu autism, un centru complex atât în ceea ce privește recuperarea prin terapie, cât și crearea unui mediu de trai pentru aceștia, pentru a oferi posibilitatea unei vieți normale în cadrul societatii prin oferirea unor servicii complete de adaptare a persoanelor cu autism pentru a avea o viață independentă, fără a mai depinde de alte persoane.

Copiii noștri sunt viitorul! Fii alături de ei! Și ei sunt copii cum ai fost și tu!

Meniu